به گزارش خبرگزاری حوزه از اصفهان، آیتالله سید یوسف طباطبایی نژاد، پیش از ظهر امروز در مراسم آغاز دوره تخصصی تمهیدیه دروس خارج سال تحصیلی جدید حوزه علمیه اصفهان اظهار کرد: درس خارج به این معنی است که یک هم مباحثهای قوی پیدا کنیم و با آن مباحثه کرده و پایه تحصیلی خود را تقویت نماییم.
وی با بیان اینکه در درس خارج مطالعات باید بیشتر باشد نه کمتر، عنوان کرد: اگر میخواهیم رشد علمی پیدا کنیم باید این مسیر را با مطالعه طی نماییم.
مدیر حوزه علمیه اصفهان اذعان کرد: شرکت در درس خارج بدون مطالعه، کاری عبث است؛ مُلا بودن به معنی پُر بودن است، بنابراین طلاب و روحانیون باید در هر زمینهای پُر باشند که جز با پژوهش ومطالعه میسر نخواهد شد.
وی ابراز کرد: طلاب درس خارج باید با استاد هماهنگ باشند و کتابهای مورد مطالعه استاد را بخوانند و با مطالعه پای درس حاضر شوند.
عضو خبرگان رهبری تصریح کرد: نشستن چندین سال پای درس خارج بدون مطالعه، به معنی از بین بردن عمر است؛ شاگردان در دروس خارج باید به استاد ایراد بگیرند و اشکال کنند، چرا که این باعث رشد استاد و ملا شدن شاگرد می شود.
وی ادامه داد: رشد حوزههای علمیه در تقویت دروس خارج است، کلید این تقویت در دست روحانیون و طلابی است که با مطالعه در دروس خارج شرکت می کنند.
امام جمعه اصفهان افزود: طلبه و روحانی اگر درس خوان باشد و خوب درس بخواند، زندگی دنیا و آخرتش تامین است و در جامعه مورد احترام قرار می گیرد؛ طلبه باید دوران بعد از طلبگی اش با پیش از طلبگی اش فرق کند.
وی خاطرنشان کرد: همت طلبه و روحانی در موفقیت بسیار موثر است؛ نسبت به حفظ آیات قرآن کریم و نهج البلاغه تلاش کنید، زرنگ کسی است که از عمرش استفاده کند.
نماینده ولی فقیه در استان اصفهان بیان کرد: طبق روایت، فرق مومن به آخرت با کسی که اعتقادی به آخرت ندارد، این است که برای آخرتش زاد و توشه جمع آوری می کند.
آیتالله طباطبایی نژاد تصریح کرد: روحانیون درس خارج باید احیا کنندگان امر اهل بیت(ع) باشند. توصیه دیگر من به طلاب این است که نظم در کارها را رعایت کنید، چرا که باعث نظمبخشی در عمر و بهره مندی بیشتر از عمر می شود.
انتهای پیام
نظر شما